Ontdek het Geheim tot sterke marketing: “Fill Your Funnel” Event in Mechelen!

Wil jij jouw marketingstrategie naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar de meest effectieve technieken om jouw marketingfunnel te vullen en je bedrijf naar ongekende hoogten te stuwen? Dan mag je het gloednieuwe “Fill Your Funnel” event, gehost door jouw favoriete marketing agency Side&Kick, niet missen!

Op 19 oktober 2023, van 13u tot 16u, verwelkomen we je graag op ons kantoor in het bruisende Mechelen voor een inspirerende middag die je zakelijke groei een boost zal geven.

Wat staat er op het programma?

  • Presentatie door Jordi Lingen, de Managing Director van Side&Kick en Leadgate Europe: Leer van de beste en ontdek de geheimen achter het bouwen van een ijzersterke marketingfunnel. Jordi deelt zijn uitgebreide expertise en strategieën die hebben bijgedragen aan het succes van talloze bedrijven. Tevens laat hij je kennismaken met de groep achter Side&Kick en welke expertise je daar allemaal kan vinden.
  • Marketingtechnieken van Side&Kick: Onze Co-founder van Side&Kick onthult enkele van de meest innovatieve en resultaatgerichte marketingtechnieken die je direct kunt toepassen om je marketingfunnel te vullen en je conversies te verhogen. Letterlijk: Fill your Funnel.
  • Netwerkborrel: Na de presentaties is er alle gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals en onze Sidekicks persoonlijk te ontmoeten, terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes.

Dit is jouw kans om je marketingvaardigheden naar het volgende niveau te tillen, waardevolle inzichten te verwerven en te netwerken met professionals in de branche.

Schrijf je snel in voor het eerste “Fill Your Funnel” event in Mechelen door het inschrijvingsformulier hiernaast in te vullen en verzeker jezelf van een plek op dit onmisbare evenement.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 19 oktober! Samen gaan we jouw marketing resultaat en succes vergroten!