Vacature: marketing team lead

Marketing teamlead

Side&Kick biedt marketing-as-a-service aan voor B2B bedrijven. Dat betekent full-service online marketing capaciteit voor een vaste prijs per maand. Van research, tot strategie tot aan uitvoering van marketing campagnes.

Met onze unieke Side&Kick formules weet je als klant precies waar je aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand nemen wij de marketingactiviteiten van bedrijven uit handen of ondersteunen wij organisaties waar nodig.

We zijn recent gestart maar dit innovatieve concept slaat aan en we groeien snel in Nederland en België! Daarom zijn we op zoek naar een nieuw fulltime teamlead met uitgebreide ervaring om onze klanten en digital marketing consultants te ondersteunen met hun digitale marketing.

Jouw uitdagingen in de job

 • Je helpt collega’s en je eigen klanten met het overzicht te bewaren en proactief voorstellen doen ter verbetering van digitale marketing op strategisch niveau.
 • Je werkt samen met verschillende klanten die allemaal andere noden hebben. Jij zorgt met jouw all-round digitale marketing expertise dat je de klant ondersteunt waar nodig.
 • De digital marketing taken zijn zeer divers: SEO onderzoek, paid advertising campagnes instellen, content schrijven, visuals maken, conversie optimalisatie, … . Geen enkele dag is hetzelfde. Je bent niet bang om ook zelf met je voeten in de klei te staan!
 • Je geeft indien nodig opleidingen en workshops aan klanten. Je leert ze hoe ze zelf kritisch nadenken over hun marketing uitingen en waar je moet op letten als je bv. goede content wil schrijven. Maar ook intern deel je met plezier je kennis.
 • Je werkt als één van de eerste fulltime medewerkers nauw samen met de zaakvoerders en kan je stempel drukken binnen het bedrijf.

Wat heb je daarvoor in huis?

 • Minstens 4 á 5 jaar relevante ervaring met digitale marketing. Liefst in een B2B omgeving en als het even kan bij een marketing agency.
 • Goede communicatie skills. In staat zijn om klanten, collega’s en partners te woord te staan, proactief ideeën voor te stellen en bij te sturen waar nodig.
 • Een can-do mentaliteit. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken tot de klant tevreden is en je hem hebt kunnen helpen.
 • Zelfstandig & proactief. Je durft je mening geven waar nodig. Sterker nog, we verwachten dat van jou en zien feedback als een sterke manier om van elkaar te leren en te groeien.
 • Vooral véél drive en motivatie om samen met het groeiende team onze klanten naar the next level te brengen.
 • Je vindt het niet erg om zowel remote als op kantoor te werken. Ons hoofdkantoor is voorlopig in Leuven maar vele klanten zitten in Nederland.
 • Gezien veel van onze klanten complexere services aanbieden ( IT, data analytics, Biotech, …) is een affiniteit met deze sectoren mooi meegenomen.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.

Kortom het belangrijkste: Onze klanten en teamleden kunnen op jou vertrouwen als Sidekick en je voelt je als een vis in het water in een dynamische online marketing omgeving.

Wat mag je van ons verwachten (naast een salaris & mooie uitdagingen)?

Er is duidelijk een vraag naar een agency/freelancer alternatief dus onze marketing-as-a-service diensten groeien ontzettend snel.

Dat betekent dat jij de kans hebt om in een gedreven en ervaren team het beste van jezelf te tonen. Je krijgt van ons alle ruimte om nieuwe ideeën om te zetten in actie. Graag zelfs. Je hebt de unieke kans om je stempel te drukken binnen het bedrijf en onze marketing consultants bij te staan met raad en daad bij hun marketing activiteiten.

We zijn steeds actief voor B2B maar wel in verschillende sectoren en bedrijfsgroottes. Van start-ups tot beursgenoteerde bedrijven. Voor elk wat wils dus en voldoende ruimte voor variatie. Daarnaast geloven we bij Side&Kick sterk in het volgen van opleidingen zodat iedereen zich steeds kan ontwikkelen. Maar ook hier heb je de mogelijkheid om aan te geven wat jouw noden zijn.

Voel jij je aangesproken door deze omschrijving?

Mail je CV naar info@sideandkick.com en dan nemen wij contact op!