Vacature: digital marketing consultant

Side&Kick biedt marketing-as-a-service aan voor B2B bedrijven. Dat betekent full-service online marketing diensten voor een vaste prijs per maand. Van research, tot strategie tot aan uitvoering van marketing campagnes.

Met onze unieke Side&Kick formules weet je als klant precies waar je aan toe bent, voor een vast bedrag per maand nemen wij de marketingactiviteiten van bedrijven uit handen of ondersteunen wij organisaties waar nodig.

We zijn recent gestart maar dit innovatieve concept slaat aan en we groeien snel in België en Nederland! Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe full-time medewerker om onze klanten te ondersteunen met hun digitale marketing.

Jouw uitdagingen in de job

 • Je werkt samen met verschillende klanten die allemaal andere noden hebben. Jij zorgt met jouw all-round digitale marketing expertise dat je de klant ondersteunt waar nodig.
 • De digital marketing taken zijn zeer divers: SEO onderzoek, paid advertising campagnes instellen, content schrijven, visuals maken, conversie optimalisatie, … . Geen enkele dag is hetzelfde.
 • Dagelijks sta je klaar voor je klanten. Jij bent het directe aanspreekpunt en de partner van de klant. Geen ingewikkelde processen of logge structureren maar directe communicatie om de klant het zo makkelijk mogelijk te maken.
 • Je geeft indien nodig opleidingen en workshops aan klanten. Je leert ze hoe ze zelf kritisch nadenken over hun marketing uitingen en waar je moet op letten als je bv. goede content wil schrijven.
 • Je maakt deel uit van een groeiend team waarin ruimte is om je stempel te drukken binnen het bedrijf.

Wat heb je daarvoor in huis?

 • Minstens 1 a 2 jaar ervaring met digitale marketing. Liefst in een B2B omgeving.
 • Goede communicatie skills. In staat zijn om klanten, collega’s en partners te woord te staan.
 • Een can-do mentaliteit. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken tot de klant tevreden is en je hem hebt kunnen helpen.
 • Zelfstandig & proactief. Je durft je mening geven waar nodig. Sterker nog, we verwachten dat van jou en zien feedback als een sterke manier om van elkaar te leren en te groeien.
 • Vooral véél drive en motivatie om samen met het groeiende team onze klanten naar the next level te brengen.
 • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels

Kortom het belangrijkste: Onze klanten kunnen op jou vertrouwen als Sidekick en je voelt je als een vis in het water in een dynamische online marketing omgeving.

Wat mag je van ons verwachten (naast een salaris & mooie uitdagingen)?

Er is duidelijk een vraag naar een agency/freelancer alternatief dus onze marketing-as-a-service diensten groeien ontzettend snel.

Dat betekent dat jij de kans hebt om in een gedreven en ervaren team het beste van jezelf te tonen. Je krijgt van ons alle ruimte om nieuwe ideeën om te zetten in actie. Graag zelfs. Je hebt de unieke kans om je stempel te drukken binnen het bedrijf en bij te leren van ervaren rotten in het vak.

We zijn steeds actief voor B2B maar wel in verschillende sectoren en bedrijfsgroottes. Van start-ups tot grote corporates. Voor elk wat wils dus en voldoende ruimte voor variatie. Daarnaast geloven we bij Side&Kick sterk in het volgen van opleidingen zodat iedereen zich steeds kan ontwikkelen. Maar ook hier heb je de mogelijkheid om aan te geven wat jouw noden zijn.

Voel jij je aangesproken door deze omschrijving?

Aarzel dan niet om te solliciteren via LinkedIn of mail je CV naar info@sideandkick.com .

Een motivatiebrief is niet nodig, een goed eerste gesprek lijkt ons voldoende! Misschien jij word jij wel onze nieuwe Sidekick?