Service van side&kick

Marketing as a Service

Krijg de beschikking over je eigen online marketing team dat jou helpt bij al jouw online marketing uitdagingen.

MARKETING AS A SERVICE

Boost your B2B Marketing

Flexibel in te zetten marketingkennis en executie voor een vaste prijs per maand, dat is Marketing as a Service. Vanuit onze verschillende Marketing as a Service pakketten krijg je de beschikking over je eigen online marketingteam dat jou gaat helpen bij al jouw online marketinguitdagingen. Wat zijn de voordelen van Marketing as a Service?

  • Je hebt direct de beschikking over een team van marketing professionals.
  • Voor het bedrag van hooguit 1 FTE ontvang je een volledig spectrum aan online marketingspecialisten.
  • Je marketingactiviteiten blijven altijd doordraaien, ook als jij op vakantie gaat.
  • Je weet altijd waar je aan toe bent, doordat je een vast bedrag per maand betaalt.

onze Diensten

Marketing as a Service

Vanuit onze Marketing as a Service-dienstverlening kunnen we je o.a. helpen met de volgende marketinggebieden.

Onze werkwijze

Stap 1: Strategie

We starten met een strategische sessie. Hierin leren we jouw bedrijf en marketinguitdagingen kennen. Deze informatie zetten we om in een concreet marketingplan dat we in een vervolgsessie presenteren.

Stap 2: Onboarding

Vrijwel tegelijkertijd met de strategiefase starten we met de onboarding. Hierin stellen we de juiste toegangen in tot alle benodigde marketingtooling. Daarnaast zorgen we ook voor optimale meetbaarheid.

Stap 3: Kick-off

Na het opstellen van het plan, starten we direct met het oppakken van de eerste marketingtaken. Daarnaast plannen we een kick-off sessie waarin we de manier van samenwerken onderling zullen afstemmen. 

Stap 4: HBC & Monthly

Om de voorgang van de samenwerking te bewaken en continuïteit te behouden in de communicatie werken we met een wekelijkse Heartbeat Call (HBC). Eenmaal per maand zoomen we iets verder uit in de Monthly waarin we de resultaten van de afgelopen maand bespreken en het opgestelde plan finetunen voor de volgende maand.

Testimonials

“Side&Kick is voor RPB een strategische partner die ons bij de hand neemt om ons verhaal te vertellen. Ze bieden een flexibel business model, persoonlijke service en structurele resultaten.”
Stijn Smetsers
Partner bij Recycling Partners Belgium
“Side&Kick is the ideal solution for our marketing needs. With a designated sidekick, we can count on a marketing specialist to complete a diverse set of digital marketing tasks successfully .”
Rob van der Westhuizen
Regional Head of Marketing & Communications for the Nordics & Netherlands at Experian